apple için için ürünler (23)

ELMA

ELMA

Yeşil elma esansları, şeker, su, alkol. Damıtma yoluyla elde edilen doğal yeşil elma esansları. Bask Bölgesi'nde yeşil elma bulunmamaktadır, bu nedenle manzana'nın tek üretim yöntemi esans yağlarının birleştirilmesidir. 70 cl
Elma Şekeri - 100G - Aromalı Şekerler

Elma Şekeri - 100G - Aromalı Şekerler

PET şişe 100g şeker Rafine edilmemiş Fransız pancar şekeri, doğal elma aroması ve doğal yeşil renklendirici. Yoğurtlar, krema, beze, kekler için idealdir. Referans: SUCRE00053A
Palox meyve / Meyve depolamak için ahşap kutu - Meyve depolamak için ahşap palet kutu

Palox meyve / Meyve depolamak için ahşap kutu - Meyve depolamak için ahşap palet kutu

Küçük boyutlu palox, her türlü meyvenin depolanması için tasarlanmıştır, yüksekliği ürünlerin hassasiyetine uygundur. Bu palox "Tip F" olarak adlandırılmaktadır ve yan deformasyon riskini önlemek için paletin üzerine kısmen oturan ve daha sonra paletin çatı kirişlerine vidalanan sağlam bir tasarıma dayanmaktadır. Maritime çamından üretilen bu ağaç türü, nem değişimlerine özellikle uygun olup, ürünlerinizin 30 yıla kadar iyi kullanım koşullarında dayanıklılığını ve üretim kalitesini garanti eder. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, su geçişleri veya el geçişleri gibi opsiyonlar sunuyoruz. Projenizi birlikte incelemek için bizimle iletişime geçin!
ELMA - FAIVREJMAGINE

ELMA - FAIVREJMAGINE

Manzana 70 Cl FAIVREJMAGINE Bir elma suyu, kendi ustalığımızla damıtılmış, mükemmelliği harmanlayan bir bilgi birikimi ile. Ah! Beni damıt, der elma, çünkü bu benim kaderim; vasiyetimle sana ‘Manzana’ adını veriyorum. Onu kadehine koyacaksın. Gecelerini süsleyecek Aperatif, kokteyl veya sindirim sonrası içecek olarak...
Elma Suyu - JUDOR çeşidi elma suyu

Elma Suyu - JUDOR çeşidi elma suyu

1960 YILLARI ELMA SUYU ÇEŞİDİ Tart tatin tadıyla karşı konulmaz bir lezzet sunan TXOPITO, günün her anında size enerji ve iyi bir ruh hali verecek. %100 saf meyve suyu olan TXOPITO, kaliteli bir yerel üründür ve alkolsüz içecekleri tercih edenler için kahvaltılar ve öğünler için idealdir. ANA NOKTALAR Özellikler %100 saf elma suyu, 1960'larda CTPC tarafından içecek olarak kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen Judor çeşidinden elde edilmektedir. Ambalaj 75 cl şişeler 6 şişeden oluşan kartonlar TXOPITO'YU NEREDEN BULABİLİRSİNİZ? TXOPITO'yu Txopinondo çevrimiçi mağazasında, Ascain'deki doğrudan satış mağazamızda ve bölgemizdeki birçok dükkanda bulabilirsiniz.
Elma Şekeri - 200G - Aromalı Şekerler

Elma Şekeri - 200G - Aromalı Şekerler

200 g şeker kavanozu Fransa'dan rafine edilmemiş pancar şekeri, doğal elma aroması ve doğal yeşil renklendirici. Yoğurtlar, krema, beze, kekler için idealdir. Referans: SUCRE00053B
Aşk elması şekeri - 200G - Aromalı şekerler

Aşk elması şekeri - 200G - Aromalı şekerler

Bileşim: rafine edilmemiş Fransız pancar şekerleri, elma aroması, doğal kırmızı renklendirici (E120) Yumurta, süt, hardal, yer fıstığı, yumuşakça ve kabuklu deniz ürünleri, balık, susam ve soya tohumları izleri içerebilir. Referans:SUCRE0027B
Aşk elması şekeri - 100G - Aromalı şekerler

Aşk elması şekeri - 100G - Aromalı şekerler

Je peux PET Poids sucre 100 grammes . Utilisation possible: chantilly, yaourts, meringues, macarons, guimauves, sucettes bonbons, glaçons, glaces à l'eau.... Composition : sucre de betterave Français non raffiné, arôme pomme d'amour, colorant naturel rouge (E120 ) Il y a des traces possible d'œuf, lait, moutarde, arachide, mollusques et crustacés, poissons, graines de sésame et de soja Référence:SUCRE0027A
Elma - Yeşil Elma Likörü - Egiazki - Bask el yapımı elma

Elma - Yeşil Elma Likörü - Egiazki - Bask el yapımı elma

Manzana Egiazki, ünlü İspanyol Bask likörünün geleneksel tarifinden ilham almıştır ve yeşil elmaların damıtılmasıyla elde edilmektedir. 2000'li yıllarda bu likör oldukça popülerdi, ancak zamanla unutulmaya yüz tuttu. La Maison Egiazki, bu klasik içeceği yeniden canlandırmak ve modernleştirmek istedi. Harmonik bir şekilde dengelenmiş Manzana Egiazki, tatlılık ve hafifliğin mükemmel bir kombinasyonudur ve tazelik patlaması sunar. Disiplinli burun, elma notalarıyla tamamen doğal bir şekilde açılır. Rakiplerinin aksine, meyveye geniş bir alan tanımak ve ağızda şaşırtıcı bir yuvarlaklık elde etmek için çok tatlı değildir. Tadım sırasında, elma ve armut arasında gevrek meyve notaları, zengin ve kremsi bir doku ile karışır. Likörümüz koruyucu maddeler ve yapay renklendiriciler içermez, bu nedenle görünümü %100 doğaldır. Şişeleme, mantarlama ve etiketleme işlemleri de el ile yapılmaktadır.
Elma Likörü - Patxaka - El Yapımı Elma Likörü

Elma Likörü - Patxaka - El Yapımı Elma Likörü

El yapımı elma likörü, Bask bölgesinden gelen yabani elmaların aniz alkolü olan "Anisette" içinde bekletilmesiyle elde edilir. Karamelize elmalı turta tadında bir gurme likördür. Yabani elmalar, aniz, su, şeker ve alkol Üretim süreci Patxaran ile aynıdır. Öncelikle nötr alkolde üç hafta boyunca soğuk ekstraksiyon yapılır, ardından Anisette ile azaltma sonrası 3 ay boyunca bir macerasyon süreci izlenir. 70 cl
Elma - Bask Likörü - %100 el yapımı Bask elması

Elma - Bask Likörü - %100 el yapımı Bask elması

La Manzana Egiazki, yeşil elmaların damıtılmasıyla elde edilen ünlü İspanyol Bask likörünün geleneksel tarifinden ilham almıştır. 2000'li yıllarda oldukça popüler olan bu likör, zamanla unutulmuştur. Bu nedenle, Maison Egiazki bu klasik tarifi yeniden ziyaret edip modernleştirmek istemiştir. Harmonik bir dengeyle, La Manzana Egiazki tatlılık ve hafifliğin mükemmel bir kombinasyonunu sunarak tazelik patlaması yaratır. Disiplinli burun, doğal olarak elma notalarıyla açılır. Rakiplerinden farklı olarak, meyveye geniş bir alan bırakmak için çok tatlı değildir ve ağızda şaşırtıcı bir yuvarlaklık sunar. Tadımda, elma ve armut arasında çıtır meyve notaları, zengin ve kremsi bir doku ile karışır. La Manzana Egiazki, renklendirici içermez, bu nedenle görünümü %100 doğaldır. Şişeleme, tıpalama ve etiketleme işlemleri de el ile yapılmaktadır.
Palox meyveler / Meyve depolamak için ahşap kutu

Palox meyveler / Meyve depolamak için ahşap kutu

Meyve depolama için ahşap palet kutusu 4 girişli el arabası / transpalet - Tüm meyve türlerinin depolanması için tasarlanmış küçük boyutlu ahşap palox, ürünlerin hassasiyetine uygun bir yükseklikte üretilmiştir. "Tip A" olarak adlandırılan bu palox, tasarımındaki blok palet sayesinde, 4 taraftan bir el arabası veya transpalet ile taşınabilir. Maritime çamından üretilen bu ahşap türü, nem değişimlerine özellikle uygun olup, ürünlerinizin 30 yıla kadar iyi kullanım koşullarında dayanıklılığını ve üretim kalitesini garanti eder. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, su geçişleri veya el geçişleri sunuyoruz. Projenizi birlikte incelemek için bizimle iletişime geçin!
ELMA LİKÖRLERİ - Likörler ve ruhlar

ELMA LİKÖRLERİ - Likörler ve ruhlar

La Manzana Egiazki, yeşil elmalardan damıtma yoluyla elde edilen ünlü İspanyol Bask likörünün geleneksel tarifinden ilham alıyor. Kesinlikle daha önce karşılaşmışsınızdır; aynı zamanda manazanita veya manzana verde olarak da adlandırılır. 2000'li yıllarda oldukça popüler olan bu likör, zamanla göz ardı edilmeye başlandı. Egiazki evi, bu klasik eseri yeniden yorumlayarak ona eski ihtişamını kazandırmak istedi. Uyumlu bir dengeye sahip olan La Manzana Egiazki, tatlılık ve hafifliğin mükemmel birleşimi olarak tazelik patlaması sunuyor. Burun, hafif bir şekilde, elma notalarıyla doğal olarak açılıyor. Rakiplerinin aksine, meyveye ve ağızda şaşırtıcı bir yuvarlaklığa yer bırakmak için az şekerli. Tadımda, elma ve armut arasında çıtır meyve notaları, zengin ve kremsi bir doku ile harmanlanıyor. La Manzana Egiazki, renklendirici içermez, bu nedenle görünümü %100 doğaldır.
Elma Likörü - Patxaka Likörleri - Elma Likörü El Yapımı

Elma Likörü - Patxaka Likörleri - Elma Likörü El Yapımı

Eskiden her aile kendi patxakasını yapardı ama üretimi giderek marjinalleşti. Bask bölgesinin terroir izleriyle belirgin bir karaktere sahip olan bu likör, bugün nadir ve aranan bir üründür. Kullanılan elmalar, Anisa ve Mamula, bölgenin dağlık alanlarına özgüdür. Dayanıklı çeşitler olan bu elmalar, küçük boyutları, yüksek lif içeriği ve güçlü, hafif acı bir tatlarıyla tanınır. El ile toplanan elmalar, ev yapımı anasonlu likörümüzde 3 ay boyunca bekletilir. Patxaka Egiazki oldukça gurme bir üründür, bize elmalı bir tatlıyı, örneğin bir tatlı tartı hatırlatır. Yumuşak ve hafif tatlı bir likör olan Patxaka Egiazki, ağızda güzel bir uzunluk bırakır ve oldukça ifadelidir. Burunda anasonlu elma ve karamelin zarif aromalarını yayar. Patxaka Egiazki, yapay aroma veya renklendirici içermez; görünümü ve tatları %100 doğal olarak garanti edilmektedir. Şişeleme, kapaklama ve etiketleme işlemleri de el ile yapılmaktadır.
Elmalı Turta Likörü - Patxaka - El yapımı elma likörü

Elmalı Turta Likörü - Patxaka - El yapımı elma likörü

El yapımı elma likörü, Bask Bölgesi'nden toplanan yabani elmaların "anisette" adı verilen anason alkolünde bekletilmesiyle üretilir. Karamelize elmalı turta tadına sahip gurme bir likördür. Yabani elmalar, anason, su, şeker ve alkol Üretim süreci patxaran ile aynıdır. Öncelikle nötr alkolde yaklaşık üç hafta süren soğuk bir ekstraksiyon ile başlayan çift macerasyon; ardından anisette ile azaltıldıktan sonra 3 ay süren bir macerasyon. 70 cl
Yeşil Elma Likörü - Egiazki - Yeşil elmaların damıtılmasıyla yapılan Bask el yapımı manzana.

Yeşil Elma Likörü - Egiazki - Yeşil elmaların damıtılmasıyla yapılan Bask el yapımı manzana.

Manzana Egiazki, yeşil elmaların damıtılmasıyla elde edilen ünlü İspanyol Bask likörünün geleneksel tarifinden ilham almıştır. 2000'li yıllarda oldukça popüler olan bu likör, zamanla unutulmaya yüz tutmuştur. La Maison Egiazki, bu klasik tarifi yeniden yorumlayarak modernleştirmek istemiştir. Harmonik bir dengeye sahip olan Manzana Egiazki, tazelik patlaması içinde tatlılık ve hafifliğin mükemmel kombinasyonudur. Disiplinli burun, elma notalarıyla doğal bir şekilde açılır. Rakiplerinden farklı olarak, meyveye bolca yer bırakmak için çok tatlı değildir ve ağızda şaşırtıcı bir yuvarlaklık sunar. Tadımda, elma ve armut arasında kıtır kıtır meyve notaları, zengin ve kremsi bir doku ile harmanlanır. Likörümüz, koruyucu ve yapay renklendirici içermez, bu nedenle görünümü %100 doğaldır. Şişeleme, mantarlama ve etiketleme işlemleri de el ile yapılmaktadır.
Elma Bal Suyu - SAGARZTIA

Elma Bal Suyu - SAGARZTIA

BASQUE ÇEŞİTLERİNDEN ELMA SUYU VE BASQUE DAĞLARINDAN BAL "Sagar" elması ve "Eztia" balı. Kahvaltı için ideal, tatlı bir tatlı ile veya bir ördek göğsü üzerinde. ANA NOKTALAR Özellikler Anisa Sagarra çeşidinden (eski Basque çeşidi) %5 Basque dağlarından bal ile elde edilen elma suyu. Bu, heather ve kestane balıdır. Ambalaj 75 cL'lik şişeler.
Elma Sirkesi - OZPINA

Elma Sirkesi - OZPINA

Filtrelenmemiş ve pastörize edilmemiş doğal elma şarabı sirkesinin tüm faydaları. ANA NOKTALAR Özellikler En az bir yıl yaşlandırılmış sagarno Txopinondo'nun asetikleşmesinden elde edilen sirke, daha yoğun bir tat için. Amber rengi. 5 derece asetik asit. Filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş, sülfür eklenmemiştir. Ambalaj 75 cl'lik şişeler, mumlu kapak. 12 şişeden oluşan kartonlar.
Elma ve üzüm aperitifi - SAGARMAHATS

Elma ve üzüm aperitifi - SAGARMAHATS

{"Belle robe brillante vermillon. Les tannins souples de la pomme amènent rondeur et longueur en bouche. L'Irouleguy lègue des notes poivron séché et montagnardes.":"Güzel parlak kırmızı bir renge sahip. Elmanın yumuşak tanenleri ağızda dolgunluk ve uzunluk sağlıyor. Irouleguy, kurutulmuş biber ve dağ notaları bırakıyor.","LES POINTS CLÉS":"ANA NOKTALAR","Conditionnement":"Ambalaj","Suggestions de dégustation":"Tadım önerileri","Bien frappé, comme apéritif pour accompagner tout style de pintxos. Et pourquoi pas en dessert avec un gâteau basque ou un fromage de brebis et ses noix, un gâteau au chocolat ou une tarte tatin.":"İyi soğutulmuş, her türlü pintxos ile eşlik eden bir aperatif olarak. Neden bir Basque keki veya koyun peyniri ve cevizleri, çikolatalı bir kek veya tatin tartı ile tatlı olarak sunmayalım?","Apéritif à base de moût de pomme, d'eau de vie sagarno et de 4 % de vin rouge basque AOC Irouleguy. Il titre 17% Alc.vol.":"Elma suyu, sagarno distilası ve %4 AOC Irouleguy Kırmızı Şarap ile yapılan bir aperatif. Alkol oranı %17.","Le point de vue du maître de chai:":"Şarap ustasının görüşü:","Bouteille de 75 cl, capsule à vis.":"75 cl'lik şişe, vidalı kapak.","Caractéristiques":"Özellikler"}
Elma Şarabı - Sagarno

Elma Şarabı - Sagarno

Le SAGARNO (kelime anlamıyla elma şarabı) Txopinondo'dan, en az 6 ay süreyle fıçıda tortusunda bekletilen fermente bir elma içeceğidir. Serinletici ve meyvemsi, balık veya et ızgaralarıyla birlikte soğuk (yaklaşık 12°C) olarak tadılmalıdır. Yerel ve diğer bölgelerden gelen elmalardan, geleneksel bir zanaat yöntemiyle üretiyoruz. ANA NOKTALAR Özellikler Elma bazlı fermente içecek. %100 saf elma suyu, %6 alkol hacmi. Ambalaj 75 cl'lik şişeler, vidalı kapak Pilfer, 12 şişelik karton kutu. 30 litrelik iade alınabilir paslanmaz çelik fıçı. 20 litrelik geri dönüştürülebilir KEYKEG. Şarap ustasının görüşü Yaklaşık 12°C'de soğuk olarak tadılmalıdır. Kuru ve meyvemsi bir tat. Gelişmiş aromatik notalar, egzotik meyveler. Şişe açılmadan önce, filtre edilmemiş bir içeceğin doğal tortusunu askıya almak için çalkalanmalıdır. Düz tabanlı bir bardağın 50 santimetre kadar yakınında ince bir akışla servis edilir.
Elma Balsamik Sirke - BALZAMIKO

Elma Balsamik Sirke - BALZAMIKO

Ateşte yoğunlaşma süreciyle meyvenin uzun süreli konsantrasyonundan elde edilen balsamik aromanın tüm gücü. ANA NOKTALAR Özellikler Taze elma şırasının karamelizasyonundan elde edilen sirke, doğal Ozpina sirkemizle birleştirilmiştir. Gerçek bir eliksir, her damla önemlidir. Salatalarda ve domuz veya ördek gibi sotelenmiş etleri deglaze etmek için idealdir. Ambalaj Şık 200 ml'lik cam şişe, mekanik menteşeli kapak.
Anasonlu Elma Likörü - PATXAKA

Anasonlu Elma Likörü - PATXAKA

Bu elma ve yıldız anason (badian) bazlı gizli likör, meyvemsi ve ipeksi bir yapıya sahip olup, Hendaye'den Iraty ormanına kadar uzanan Bask dağlarının tipik bir örneğidir. ANA NOKTALAR Özellikler Bask Ülkesi'nden elma ve anason ile yapılan %18 alkol oranına sahip likör. Ambalaj 50 cl'lik şişe, mumlu tıpa. Şarap ustasının görüşü PATXAKA, kehribar rengiyle ağızda bir zevk hissi sunar. Anason çok iyi harmanlanmış ve meyan kökü tadı olarak kendini gösterir. Zencefilli ekmek notaları, rancio finali. Tadım önerileri Tipik bir Bask sindirimi olarak yemek sonrası. Mutfakta PATXAKA, karides veya Saint Jacques kabuklularını deglaze etmek veya krep hamurunuzu aromalandırmak için kullanılır.
Elma Likörü - MANZINA

Elma Likörü - MANZINA

Bu aperitif veya hafif bir digestif, sagarno distilatından, elma suyu konsantresinden ve yeşil elma aromasından yapılmaktadır. ANA NOKTALAR Özellikler Sagarno distilatı ve yeşil elma şurubunun karışımı. %18 alkol hacmi. Düşük şekerli likör. Ambalaj 50 cl'lik şişe, mumlu kapak Şarap ustasının görüşü Soğuk servis edin ... Distilatın belirgin etkisi, granny elmasının ekşi tadıyla devam eder ve taze ceviz ve badem uzun notalarıyla sona erer. Tadım önerileri Aperitif veya digestif olarak. Mutfak malzemelerinizde, meyve salatalarınızı süslemek veya misafirlerinize